Facebook..

Hej!
Sitter just och tänker på hur många det egentligen är som använder Facebook, det är ju en hel del verkar det som. Jag är bara vän där med dem som jag verkligen känner och har träffat i verkligheten och det är alltså släkt och, gamla klasskompisar och såklart de vänner som jag inte träffar så ofta, för jag tycker att man ska känna och veta vilka de är som man är vän med på facebook för annars så känns det så onödigt att vara vän med någon som man inte ens vet vem det är. Det finns ju dom som blir vänner med andra bara för att ha vänner och någon att chatta med. Men det här är ju såklart upp till var och en, vilka man vill vara vän med för det kan ju bara de själva bestämma.

Hej Norge!

Idag tog jag bussen "hem". Jag gick över gränsen till Norge för att besöka några av familjen. Ja, jag är halv norsk.. nej, det var inte riktigt. 
Det var en glädje och och säga hej till Susanne. Det har varit alltför länge sedan jag senast besökte hon och hennes familj. Vi pratade en hel del, medan vi njöt av solen. Mamma till Susanne, Kjersti, gjorde en vacker middag för oss. Vi serverades stekt ris, lamm och grönsaker, och det smakade så sött i vårsolen. Efter middagen tog Susanne och jag diska, och medan vi gjorde detta, gick hennes mamma ut.
När vi hade huset för oss själva, satte vi kurs för Grease Soundtracks full slam vid musiksystemet, och sjöng som crazy fåglar. Kjersti kom hem efter tre eller fyra timmar, efter å ha varit i affären. Hon hade köpt jordgubbar och vaniljglass att vi alla åt av den (hela familjen av Susanne och jag) till efterrätt. Att säga det smakade! Jag kan inte minnas senaste gången jag hade det så skönt .. Måste få erkänna och säga att det var så underbart att se sin bästa vän igen efter så länge! Jag hoppas att den här gången kommer det att finnas så länge tills nästa gång vi träffas igen.

Naturligtvis var Susanne och jag tvungen att skapa vår egen roliga.. Påsk liljor och en gammal vinflaska är alltid bra att spela med :)

Den blinda sidan .. ♥

Jag glömde helt vad jag skulle göra när jag kom hem igår kväll. Det första jag gjorde när jag kom var att springa in i badrummet och göre mig redo till att sova. Kan du fatta det? Jag är 17 år ung och redo för fest, men jag, jag gick till sängs så fort jag kom hem .. Skulle nästan tro jag var en gammal, sliten, grå möss. Haha.


Jag lovade att prata om filmen jag såg igår, The Blind Side. Det var en otroligt vacker film. Jag har aldrig sett något liknande. Jag var tvungen att ta till tårar flera gånger medan jag var tvungen att le. Filmen var så verklig, och du förstod det så lätt. Jag har bara goda ord för denna film och rekommenderar den till alla (över 7 år)! The Blind Side är verkligen en film värd att se. Om du går på bio för att se denna filmen kommer jag att argumentera den genom att säga att du inte slösar bort en shiling! Det är naturligtvis min åsikt, men jag rekommenderar alla att springa och titta på den här filmen, nu.. 


"Michael Oher får inte någonting gratis i livet. De stora växanda tonåring skuggorna från Memphis kommer från en splittrad familj, och i skolan är han hopplöst långt efter. Han togs in i värmen av en energisk kvinna från stadens bästa plats. Det förändrar livet för dem båda."


Har du sett The Blind Side? Vilka är dina åsikter om denna film? 


Hey! Hur är alla? Just nu är jag på väg hem efter att titta på en fängslande

Hey! Hur är alla? Just nu är jag på väg hem efter att titta på en fängslande film på bio. Jag har sett The Blind Side (mer information om detta kommer efter att jag kommit hem) med mina goda vänner, men ser mycket fram emot att komma hem för att kasta benen på bordet och ge världen ett stort leende på facebook.

Dessutom tror jag att jag skulle ta ut min påskägg som jag fått från min mormor och knapra på några godbitar jag kan hitta i den. Hittills har jag inga andra planer ikväll, men jag får se vad det blir.

Äntligen här på bloggen, vill jag bara säga tack till Amanda, Christina, Aksel och Johan for en lycklig påsk kväll med middag och film. Det skall skrivas in i minnet boken och foton som skall fastställas i Scrapbook, och den her kvällen skall ej glömmes bort. Någonsin!

Påsk puss och påsk kram till er alla!

Tips och råd..!

God morgon, eller kanske jag borde säga god eftermiddag nu. Jag stod upp för flera timmar sedan men först nu äter frukost. Det är naturligtvis inte fråga om någon frukost, men frukostflingor med jordnötssmör puffin som  pappa tog med sig hem efter att ha varit en evighet i USA. Gud, hva jag älskar Peanut Butter Puffin. Det är inte något bättre i min mening.


Som ni ser har jag inte fått till det her bloggen, mycket, och jag har inte på något sätt redo att få min profilbild. Jag försökte i går att ladda upp et bild, men det kommer inte att sparas .. Tror jag. Usch .. Tips och råd är välkomna!

Min nya blogg - så roligt

Efter en begäran från mina kompisar har jag nu skapat en blogg. Det är verkligen inte rätt tidpunkt att skapa blogg på, da tiden det är långt ovanför midnatt .. Men det kommer att gå. Är ännu lite osäker på vad jag ska blogga om, eftersom jag anser att alla av mig och mitt liv är för tråkigt. Detta var alltså en vink, och en liten rop på hjälp, tips och råd til min nya blogg.
Hur som helst, jag gör mitt bästa, och vi kan alla se vad framtiden ger och hur länge jag orkar hålla på.
God natt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0